documenthouder

Je zoekt een documenthouder

Een goede documenthouder zorgt voor gemak door een ergonomisch en functioneel ontwerp. Natuurlijk wil je ook dat het esthetisch verantwoord is. Een goede documenthouder draagt hieraan bij, zodat je lekker werkt in een mooie omgeving en ook gezond blijft.

Flexibiliteit

documenthouder

Een goede documenthouder is flexibel en verstelbaar, duurzaam en sterk, praktisch en ook nog mooi. Let erop dat een documenthouder verstelbaar is en helemaal kan worden afgestemd op jouw lichaam. Dit is beter voor je ogen, je nek en je rug. Daarnaast helpt het je om sneller en efficiënter te werken.

In-line documenthouders

Er zijn verschillende soorten documenthouders, maar in-line documenthouders zijn wel het meest ideale. Je zet ze tussen het beeldscherm en je toetsenbord in op jouw gewenste hoogte en onder een bepaalde hoek, wat voor jou het meest ergonomisch verantwoord is. Met een in-line documenthouder hoef je niet meer steeds opzij te kijken; wel zo prettig toch?

Waar let je nog meer op bij het kopen van een documenthouder?

Hoe groot zijn de documenten die je erop wilt leggen? Het formaat is dus belangrijk. Daarnaast is de verstelbaarheid en het materiaal belangrijk. Duurzaamheid, kleur en vorm wellicht ook. Tenslotte is het ook praktisch als het toetsenbord onder de documenthouder kan worden geschoven als je niet aan het werk bent. Dit is ruimtebesparend en staat netjes opgeruimd.

documenthouder

De perfecte documenthouder

Deze vind je bij Dataflex. Hun documenthouders zijn functioneel, praktisch, mooi en stijlvol en prijs en kwaliteit zijn ook in orde. Je kunt bij hun kiezen uit vijf soorten documenthouders van verschillende groottes, verstelbaar of op vaste hoogte en van verschillende kleuren en materialen. Kijk hier voor het assortiment.