Kies voor bijzondere vergaderlocaties

Soms wilt u met uw bedrijf eens op een andere locatie vergaderen dan gewoon op kantoor. Nu zijn er in Nederland natuurlijk verschillende bijzondere vergaderlocaties te vinden, maar mijn voorkeur gaat toch altijd weer uit naar Landgoed Huize Bergen. Waarom kies ik nu zo graag voor dit bedrijf? Daar heb ik verschillende redenen voor. In de eerste plaats beschikken zij gewoon over een prachtig gebouw met prachtig ingerichte zalen. De zalen zijn bovendien zeer geschikt voor vergaderingen, aangezien ze allemaal beschikken over een projectiescherm, een vergaderbox en een flip-over. Daarnaast vind ik het zelf ook een groot pluspunt dat er gedurende de gehele vergadering onbeperkt toegang is tot thee, koffie, water, koekjes en mintjes.

Keus in arrangementen

Een andere reden waarom ik Huize Bergen verkies boven andere bijzondere vergaderlocaties, is dat ik bij hen altijd kan kiezen uit verschillende vergaderarrangementen. Zo kan er gekozen worden voor een arrangement van vier of acht uur, maar ook voor twaalf uur en zelfs voor meerdaagse arrangementen. Ik kan bij hen dus altijd een arrangement vinden dat past bij de vergadering die ik wil organiseren. Bij de langere arrangementen zit uiteraard eten inbegrepen en bij de meerdaagse zelfs overnachtingen. Doordat dit ook bij hen op locatie kan, kunnen de dagen in alle rust afgewerkt worden. Dat zijn dus de redenen waarom ik eigenlijk altijd Landgoed Huize Bergen verkies boven andere bijzondere vergaderlocaties.