koffie lunch

Koffieautomaat zakelijk voor gelukkige werknemers

Het is voor vrijwel iedereen dagelijkse routine; de dag beginnen met een kopje koffie. Sommige mensen drinken dit kopje thuis, maar andere mensen doen dit zodra ze op het werk arriveren. Voor dit laatste moet er natuurlijk wel een koffieautomaat op de zaak aanwezig zijn. Ben je nog op zoek naar een koffieautomaat zakelijk? Het is het zeker waard om hierin te investeren. Je werknemers zijn niet alleen tevreden, maar werken hierdoor ook echt beter!

Tot wel 650 kopjes koffie per uur

Een koffieautomaat zakelijk is speciaal ontworpen voor het zetten van grote hoeveelheden koffie achter elkaar. De koffieautomaten kunnen tot wel 650 koppen koffie per uur zetten, doordat er een grote watertank bij het apparaat zit. Er is voor elk bedrijf wel een geschikt koffieapparaat. Zo zijn er apparaten van bijvoorbeeld Nescafé, Douwe Egberts of Yunio, maar ook Bravilor, Bonamat, Schaerer of WMF.

Niet elk bedrijf heeft een groot apparaat nodig dat zoveel koppen koffie per uur zet. Er zijn ook kleinere apparaten beschikbaar, die zijn natuurlijk een stuk goedkoper. Daarnaast kan het per bedrijf verschillen welke soorten koffie er beschikbaar zijn. Denk je dat het voldoende is om alleen zwarte koffie, cappuccino en heet water te hebben? Of vind je het fijn als er meer opties zijn, zoals een latte, espresso of een kop koffie? Alles is mogelijk!

koffieautomaat zakelijk