Kopieermachine huren voor mijn bedrijfje was een zeer goed idee!

Ik ben en aantal jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijfje vanuit huis. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer klandizie en succes, dus na 2,5 jaar kon ik een kantoor huren om in te werken. Aangezien ik dagelijks te maken kreeg met veel papierwerk dat uitgeprint en gekopieerd moest worden, dacht ik dat een kopieermachine huren een goed idee zou zijn!

Geen zorgen om onderhoud, maar wel moeiteloos kunnen kopiëren, scannen en printen!

Een kopieermachine aanschaffen leek me iets te enthousiast, want die dingen zijn best wel duur. Ik ben namelijk nog altijd een relatief klein bedrijf en zo’n grote investering zou ik wel merken in de financiën. Dus toen ik zag dat bij Hofax een kopieermachine huren ook tot de mogelijkheden behoorde, was ik meteen enthousiast. Ik betaal nu 30 euro per maand en dat vind ik reuze meevallen! Bij het leasen heb je als voordeel dat de kopieermachine en software altijd up-to-date is en dat je meteen ondersteuning krijgt bij defecten en storingen. Dit is wel zo fijn, want ik kan het me niet veroorloven om meerdere dagen zonder kopieermachine te zitten. Verder biedt Hofax jaarcontracten en zit ik dus niet meteen vast voor meerdere jaren (iets wat bij sommige andere lease-printers wel het geval is). Al met al ben ik dus supertevreden met mijn kopieermachine en ben ik blij dat ik elke dag moeiteloos kan scannen, kopiëren en printen!