Laat jouw producten op duurzame wijze produceren

Naber Plastics

Ben je voor het vervaardigen van jouw producten op zoek naar een spuitgietbedrijf dat dit op energiebesparende wijze doet? Dan kun je terecht bij Naber Plastics. Door middel van de nieuwste technieken is er sprake van een stroomreductie van 47 procent, een jaarlijkse opbrengst van twee miljoen kWh door middel van zonnepanelen en is tachtig procent van de producten geproduceerd uit gerecycled materiaal.

Ontwerpfase tot productie

Naber Plastics is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle fases van het productieproces: van de ontwerpfase tot de uiteindelijke (massa)productie. Doordat het bedrijf beschikt over een afdeling voor productontwikkeling, kan het gehele proces met de klant worden doorlopen. Ze gaan dan het liefst zelf met de klant aan tafel om de eisen en wensen te bespreken en zo samen tot een product te komen.

Geautomatiseerde en duurzame productie

De productie is volledig geautomatiseerd, waardoor de producten in grote hoeveelheden en snelheden kunnen worden geproduceerd. De machines zijn 24/7 aan het werk, waardoor je nooit te lang hoeft te wachten op jouw eindproducten. Naast advies en hulp bij het produceren, kan dit bedrijf je ook adviseren in het ontwerp of de materiaalkeuze. Als je het bijvoorbeeld belangrijk vindt dat de producten op duurzame wijze worden geproduceerd, kun je kiezen voor een kunststof besparend design of een recycle- of biomateriaal.