Magento 2

Magento 2, het innovatieve e-commercepakket van de toekomst

Onze nieuwe webshop wilden we laten draaien op Magento 2. Deze software is namelijk bij uitstek geschikt voor webshops. Een gratis open-source platform vol met mogelijkheden en toepassingen. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor grote bedrijven maar ook voor kleinere webshops en alles wat er tussen zit. 

De verschillende mogelijkheden van Magento 2

Magento 2Wat ons vooral in Magento 2 aansprak is het feit dat er verschillende koppelingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld met Exact en SAP waardoor de voorraden in realtime worden weergegeven en onze boekhouding ook direct op orde is. Dit bespaart veel dubbel werk en fouten. Ook is het mogelijk om koppelingen te maken met kassasystemen om nog meer realtime de voorraden bij te kunnen houden en automatisch de webshop te wijzigen wanneer een artikel is uitverkocht.

Een webshop van RIFF

Magento heeft zich al bewezen als het e-commerce systeem en daarom was de keuze voor Magento 2 voor ons erg logisch. Een betrouwbare partner die ons hierbij kon helpen, vonden we in RIFF, vroeger bekend als Jaagers. De voordelen van Magento 2 zijn eindeloos. Voor ons heel prettig dat je zelf gemakkelijk dingen kunt wijzigen in het cms. Toch zijn we erg blij met de aftersales van RIFF. Niet alleen hebben ze een hele goed werkende webshop neergezet met alle koppelingen die we wensten maar ook op het gebied van aftersales kunnen we nog steeds bij hen terecht.

Prettige werkwijze

Magento 2De prettige manier van werken, het directe contact en de korte lijnen hebben er toe bijgedragen dat de webshop is zoals hij is. Een innovatieve webshop waar we heel blij mee zijn en waar we nog een tijd mee voorruit kunnen.  Wil je ook een nieuwe webshop voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact op met RIFF. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van Magento 2 en over hun eigen werkwijze. Misschien kunnen zij ook wat voor jou betekenen.