Mokken bedrukken leuk voor op kantoor

Mijn broer heeft een eigen bedrijf en een goede sfeer op kantoor is erg belangrijk voor hem. Hij wil graag met plezier naar het werk gaan en hij wil dat zijn werknemers ook veel plezier hebben. Hij doet hier dan ook alles aan, zo houden ze bijvoorbeeld elke dag een gezamenlijke pauze waarin geluncht wordt. Tijdens deze pauze hangt er een goede sfeer en iedereen neemt altijd zijn eigen eten mee. Pas geleden had ik het hier met mijn broer over en ik vertelde hem dat het misschien wel een goed idee is als mijn broer de lunch verzorgd. Dit leek hem ook wel een goed idee en in de nabije toekomst wilde hij dit echt gaan doen. In het gesprek dat wij voerde leek het mijn broer ook wel erg leuk om mokken te laten bedrukken, mokken die in de pauze gebruikt kunnen worden. Het leek hem erg leuk om hier de namen van zijn werknemers op te drukken en tevens ook het bedrijfslogo, hij vroeg aan mij of ik op zoek wilde gaan naar een goede aanbieder.

 

Op zoek naar de juiste aanbieder

Ik ben meteen op internet gaan zoeken naar de juiste aanbieder, na goed zoekwerk kwam ik uit op de website van Maxilia. Dit is een bedrijf waarbij je erg veel verschillende soorten producten kan laten bedrukken. Hier kan je ook mokken bedrukken en dit leek mij wel het juiste bedrijf hiervoor. Mokken bedrukken is erg leuk en ook erg goedkoop, ik heb de mokken besteld en ik denk dat mijn broer hier erg blij mee is!