Online wijn kopen als relatiegeschenk!

Het hebben van een onderneming is iets dat ik altijd al wilde. Nu heb ik het en dit wil ik graag zo houden. Daarom is het belangrijk dat je goed met je contacten omgaat. Relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld erg belangrijk. Een voorbeeld van een goed geschenk is online wijn kopen bij 24/7 wijnshop. Deze webshop staat bekent om de hoge kwaliteit en de mooie prijs. Ik bestel hier regelmatig wijn voor mezelf in het weekend. Sindskort bestel ik hier ook wijn voor relatiegeschenken.

Pas geleden hadden we iets te vieren op kantoor. We bestaan namelijk vijf jaar en dat wilde we vieren. Ik was daarom van plan om al mijn klanten een fles wijn te geven. Dit wilde ik dus doen bij 24/7 wijnshop en online wijn kopen is echt een aanrader. Ik bestelde daarom een hoop flessen rode wijn en deze kon ik inkopen voor een mooie prijs. De flessenw erden netjes thuisbezorgd en vanuit thuis stuurde ik ze naar mijn klanten. Ik was erg benieuwd naar de reacties van de klanten.

Leuk geschenk!

Ik heb inmiddels al veel leuke reacties van klanten gehad. Zij vonden het natuurlijk mooi dat mijn bedrijf al vijf jaar bestaat. Dit was niet het enige, veel mensen reageerden erg leuk op het geschenk en van een aantal mensen kreeg ik ook te horen dat de wijn erg lekker was. Dit had ik al verwacht want ik drink de wijn van deze website regelmatig en dit proeft altijd erg goed.