Openstaande facturen moeten ook gewoon betaald worden

Hallo en welkom, zoals jullie weten schrijf ik artikelen over alles wat met ondernemen te maken heeft. natuurlijk gaat het hier vandaag dan ook over. Zijn jullie ondernemer in hart en nieren en stoor jij je ook zo aan wanbetalers? Dan moet je vooral dit artikel doorlezen. Elke ondernemer doet er alles aan om zijn of haar onderneming soepel en winstgevend te laten draaien. Het kan dan ook voorkomen dan sommige klanten weigeren om te betalen. Dit komt helaas steeds vaker voor in Nederland en dit is een ernstige zaak. Gelukkig zijn er websites zoals online-incasso.nl die jou hierbij kunnen helpen. Dit hebben zij een tijd geleden ook voor mij gedaan. Dit is dan ook de reden waarom ik dit met jullie deel. Ik had namelijk ook last van een klant die niet wou betalen. Omdat ik zelf service hoog in het vandaal heb staan, probeerde ik zo goed mogelijk met de klant mee te werken. Maar er komt een moment dat ik harder op moet treden, vandaar dat ik dus een incasso bureau had ingeschakeld. De klant had namelijk meerdere openstaande facturen open staan. Deze moesten gewoon betaald worden, dit werd dankzij Online Incasso uiteindelijk ook gedaan!

 

Erkend bedrijf met durf

Omdat ik nooit met een incasso incident te maken heb gehad, ging ik eerst Googlen wat de procedure hiervan is. Ik wou van te voren natuurlijk meer weten hierover. Nadat ik genoeg wist, nam ik telefonisch contact op met Online Incasso, hier werd ik vriendelijk geholpen en kwamen al snel tot een afspraak. Zij hebben er inmiddels voor gezorgd dat de verschillende openstaande facturen betaald zijn. Ze kan ik weer met een gerust gevoel verder met mijn normale werkzaamheden. Maar voor alle mensen die te maken hebben met wanbetalers, dan moet je zeker bij dit bureau zijn.