padelracket

Padelracket nu beschikbaar in de winkel voor jou!

Wil jij graag wat meer te komen over padel of ben jij opzoek naar de perfecte padelracket. Dan is Padelcasa de perfecte plek voor jou. Padelcasa helpt jou met zoeken van de beste racket voor jou. Ze hebben een erg groot assortiment met verschillende soorten rackets in alle maten en vorm. Padelcasa heeft ook rackets voor verschillende soorten leeftijden. De rackets worden op een duurzame manier geproduceerd en op een groene manier getransporteerd.

Padelcasa

Informatie sport

Padel is een racket en bal sport die wordt gespeeld met 2 mensen of 2 paren. Het is een mix van tennis en squash. Bij padel is het de bedoeling om dat de bal over het net naar de andere kant wordt geslagen, zo maak je de tegenstander af.

Als jij padel gaat spelen is het natuurlijk handig als je met de juiste racket speelt. Padel lijkt een beetje op tennis maar het is heel anders dan tennis. Je speelt ook met ander soort rackets. Padelcasa helpt jou met zowel informatie over de sport als de verkoop van padel producten.

Racket

Padelrackets worden in 3 vorm verkocht. Welke padelracket voor jou het best is hangt af van je niveau. De sweet spot zit op de plek waar de slag resulteert in de maximale respons. Er zijn verschillende soorten rackets:

Ronde vorm: is geschikt voor kinderen en beginners

Traanvorm: is geschikt voor medium tot gevorderde spelers, de sweetspot is zit hoog

Diamantvorm: is geschikt voor gevorderde spelers, de sweet spot zit heel hoog waardoor je hard kan slaan.