QYN: dé partner in mastering digital signage

QYN biedt dé toekomst van schermcommunicatie voor elke branch. Of je het nu hebt over instore of mobiele toepassingen, etalageschermen of bewegwijzering, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ook voor wachtverzachting in bijvoorbeeld de gezondheidszorg, of interne communicatie binnen organisaties zijn er mogelijkheden met digital signage. 

Sector uitgelicht: QYN in de gezondheidszorg

Eén van de sectoren waarin QYN werkzaam is is de gezondheidszorg. Zoals je je kunt voorstellen is communicatie voor patiënten essentieel in ziekenhuizen. Door de toepassingen van QYN kan de patiënt ervaring verbeterd worden door bijvoorbeeld het tonen van actuele wachttijden. Maar ook relevante informatie over ziektebeelden of epidemieën kan via schermcommunicatie direct aan de patiënt worden getoond. En dat alles in de huisstijl van de zorginstelling.

De aanpak van QYN

QYN biedt geen eenmalige oplossing, maar begeleidt organisaties naar nieuwe manieren om schermcommunicatie optimaal te benutten. Dit begint bij het creëren van een met zorg uitgedacht concept, dat past bij de specifieke behoefte van de organisatie. Daarna volgt de implementatiefase, waarin de techniek een grote rol speelt. Een goede integratie met bestaande of nieuwe techniek, is essentieel voor een succesvolle toepassing van digitale signage. In de operationele fase is QYN altijd beschikbaar voor ondersteuning, het volledig ontzorgen van de klant is hierbij het doel. Hiernaast wordt de schermcommunicatie continu geëvalueerd en bijgestuurd voor een blijvende optimale toepassing.  

Wat QYN onderscheidt

Een combinatie tussen Brabantse no-nonsense en gedreven vakmensen, dat is waar je QYN aan herkent. Met goed doordachte concepten, een optimale integratie van content en techniek maar vooral mensen die altijd een stapje extra doen om de klant te ontzorgen en het beste resultaat te leveren. Keihard werken, om van elk project een succes te maken. Met QYN digital signage weet je dat continue en stabiele kwaliteit in huis haalt, waar je het verschil mee maakt voor je klant.