Terrasscherm Van super kwaliteit!

1Het onderwerp vandaag is speciaal voor de horeca ondernemer ik ga het namelijk hebben over terrasscherm. Dit zijn schermen die je vaak bij terrasjes ziet staan waar dan een bedrijfslogo op staat bijvoorbeeld. De eerste reden dat deze schermen gebruikt worden is omdat ze veel wind tegen kunnen houden waardoor je dus lekker kan genieten van je hapje of drankje zonder dat je zorgen hoeft te maken dat het weg waait. Als tweede reden is omdat je dan mooie een omheining kan maken van je terras zo hou je een beetje onderscheid tussen jou restaurant of café en de rest van de straat. En als laatste heb je een stuk meer privacy dit is vooral voor klanten heel erg belangrijk. Zei kunnen dan namelijk genieten van een hapje en drankje zonde pottenkijkers.

Hoeveel kost dit nou en waar kan je het bestellen.

2

Deze schermen zijn niet eens heel erg duur als je ze besteld bij Xterior. Dit is een bedrijf dat heel erg bekend staat om het leveren van allerlei terras producten voor een leuke prijs. Ze liggen over het gemiddeld namelijk een stuk lager als bij de concurrentie. Dit maakt ze dus heel interessant voor ondernemers!

Ook is de service heel erg goed.

Ik weet dit omdat ik altijd terecht kon met mijn vragen en opmerking. Dit stelde me heel gerust aangezien terrasscherm geen goedkope investering is. En daar denken andere ondernemers ook zo over!3