TRON

TRON online kopen en verkopen

TRON is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie. Binnen deze industrie vallen online casino’s, games en sociale netwerken. Het protocol van TRON maakt het mogelijk dat iedereen zijn data op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren. Er wordt naar gestreefd dat de makers van documenten, muzieknummers en games het beheer en de distributie ervan in eigen hand kunnen houden.

TRON

Hoe gebruik ik Tron?

Je kan TRONIX (TRX) kopen en verhandelen via handelsites zoals Bitvavo, Bitcoin Meester en Binance, maar eerst moet je een andere valuta kopen alvorens je TRX kan kopen. De makkelijkste manier om dit te doen is eerst Bitcoin of Ethereum kopen wat je dan later via Coinbase kan omwisselen naar TRX.

Bitvavo wordt bezien als een van de beste keuze’s als je voor de eerste keer TRX koopt. Je digitale portefeuille kan op je TRON-account beheren. Het beste voor te beginnen is om via Coinbase, een van de beste digitale valuta wisselkoersen, een account te maken om TRX te kopen.

Hieronder een voorbeeld van een ontwikkelaar die met TRON werkt:
Wanneer een gebruiker van het TRON-protocol content creëert, bijvoorbeeld een video, dan kan hij of zij die video rechtstreeks bij TRON uploaden. Op deze manier wordt de gebruiker rechtstreeks betaald door die video.