Wederom goed geslaagd op www.allgifts.nl

Wederom goed geslaagd op www.allgifts.nl

Binnen het bedrijf waar ik werk ben ik verantwoordelijk voor het uitzoeken van de relatiegeschenken. Wij hebben als bedrijf een heel divers klantenbestand. Je begrijpt dus dat één soort relatiegeschenk niet voldoet. Om alle onze klanten op een goede manier te kunnen bedienen hebben we de klanten verdeeld in een aantal verschillende categorieën. Voor elke categorie moet ik een paar verschillende passende relatiegeschenken vinden. Eigenlijk heb ik een vast adresje waar ik de relatiegeschenken vandaan haal; www.allgifts.nl. Een maand geleden hadden we iets groots te vieren binnen ons bedrijf. Om dit samen met onze klanten te vieren was besloten om de klanten eens goed te verwennen. Voor mij was dit een hele drukke en hectische periode. Ik heb veel contact gehad met de vriendelijke en service gerichte mensen van www.allgifts.nl. In totaal hebben we voor duizenden euro’s aan producten besteld de afgelopen twee maanden. De reacties van de klanten waren heel positief. Hieruit kan je concluderen dat de producten van www.allgifts.nl kwalitatief goed zijn en dat ze in smaak vallen. ook qua originaliteit loopt www.allgifts.nl voor op hun concurrenten vind ik. Ook voor onze eigen medewerkers gaan we dit jaar wat leuks kopen bij www.allgifts.nl. Er wordt namelijk al gesproken over originele kerstpakketten. De komende weken ga ik me hier verder op richten. Het blijft toch ieder jaar weer een uitdaging om met wat leuks te komen wat bij iedereen in de smaak valt.