Werkt u op de juiste werkschoenen?

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe baan gevonden in de bouw. Door corona heb ik mijn baan in de horeca verloren en dit zorgde voor veel zorgen maar vooral geldzorgen binnen ons jonge gezin. We hebben altijd een goede boterham verdient met ons werk in het restaurant van de vriend van mijn man en hier heb ik dan ook altijd met heel veel plezier gewerkt. Voor ons was het belangrijk om in een nieuwe tijd niet stil te blijven zitten en vooral lekker door te blijven werken zodat we ons pensioen niet hoefden in te leveren door een jaar waarin de wereld toch wel op zijn kop heeft gestaan. Ik vond al snel een baantje in de bouw via mijn vader maar ik kwam er achter dat ik voor dit werk toch niet helemaal het perfecte schoeisel in huis had om mijn werk goed te kunnen doen. Sterker nog, op mijn eerste dag kwam ik de bouwplaats niet op omdat ik niet in het bezit was van een paar goede werkschoenen. Ik had nog niet eerder nagedacht over de noodzaak van werkschoenen voor in de bouw. In de horeca zijn mijn werkschoenen altijd gewoon gympies geweest waarop ik een lekker stuk kon lopen langs het terras. Omdat ik geen gek figuur wilde slaan ben ik direct de stad in gegaan op zoek naar goede werkschoenen waarop ik mijn werk in de bouw goed zou kunnen uitvoeren. Helaas waren veel winkels gesloten waardoor mijn zoektocht naar werkschoenen al snel zou verlopen via het internet. Ik had verwacht snel een goed paar te kunnen vinden via een schoenenwinkel waar ik altijd andere schoen bestel maar dit was niet het geval. Pas toen ik op werkschoenwereld.nl stuitte had ik het gevoel dat ik snel een passende oplossing zou gaan vinden voor mijn werkschoenen probleem. Ik vond er een breed assortiment met veel verschillende soorten schoenen die ik eigenlijk behalve praktisch ook erg mooi vond lijken.

Werkschoenen voor de bouw, echt handig!

Ik heb direct een paar besteld en had deze al vrij snel in huis! De beschrijving van de werkschoenen bleek accuraat en ik vond eigenlijk direct het perfecte paar werkschoenen om mijn carrière in de bouw mee te gaan beginnen. Ik had een leuk paar uitgezocht en dit werd direct opgemerkt door mijn nieuwe collega’s. Ook zij zijn inmiddels enthousiast over de website. Ook alle nieuwe collega’s raad ik inmiddels aan om hier een kijkje te nemen voor het aanschaffen van nieuwe werkschoenen. Ik bezorg ze heel wat nieuwe klanten!

Ook op zoek naar een nieuw paar?

Als je nu denk dat jij ook wel een nieuw paar werkschoenen kan gebruiken? Kijk dan vooral op werkschoenwereld.nl.

  • ze hebben een breed assortiment 
veel verschillende maten 

  • ik had de schoenen onwijs snel in huis 

  • Inmiddels ga ik met heel veel plezier naar mijn nieuwe baan op de werkplaats.

Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en prachtige werkschoenen waarmee ik met plezier mijn dag begin! 
Ik merk dat ik aan het eind van de dag meer energie heb en ik voel me veiliger tijdens het werken.