Windscherm voor je zaak!

Windscherm voor je zaak!

Het onderwerp van vandaag is Windscherm. Jullie zullen je vast wel afvragen hoe ik op dit onderwerp ben gekomen het zit namelijk zo. Als zelfstandig ondernemer vind ik het heel erg leuk om te zien dat er dingen zijn waar je je bedrijf beter door kunt laten draaien. Vandaar dat ik besloten heb om een stukje te schrijven over wat ik ben tegen gekomen, dit doe ik normaal namelijk ook altijd. Een vriend van mij is toevallig eigenaar van een café met een buiten terras, ik dacht dat dit heel handig voor hem is vandaar dat ik heb besloten om contact met hem op te nemen. We hebben een datum afgesproken voor wanneer ik langs zou kunnen komen om te vertellen wat ik gevonden heb. Het was zo ver ik ging dus bij hem langs en vertelde hem op dat het slim was om die schermen te plaatsen. Hij vroeg mij waarom ik dat dacht ik vertelde hem het volgende. Ten eerste het is veel beter voor je bedrijf aangezien je de naam er op kan bedrukken. Ten tweede je klanten hebben meer privacy als ze komen eten of drinken. En ten derde, het houdt heel veel wind tegen!

 

Een goede investering dus!

Een vriend van mij heeft laatst ook Windscherm besteld en ze laten plaatsten. Hij belde mij een week later op en hij was verbaasd over het resultaat en wou mij bedanken voor het idee. Hij zei dat veel klanten vertelde dat ze het een stuk prettiger vinden dan voorheen.

Reageren is niet mogelijk.