Ademluchttoestellen van een goede kwaliteit vindt u bij ons!

Wanneer u een gevaarlijke reddingsactie moet doen kunt u vertrouwen op onze ademluchttoestellen!

Ik ben al 25 jaar bij de brandweer, hierbij moet ik regelmatig een brandend huis in om te kijken of er nog mensen binnen zijn. Het is natuurlijk niet verstandig dit te doen met apparatuur van een slechte kwaliteit. Gelukkig krijgen wij alleen maar apparatuur met een gegarandeerd hoge kwaliteit! Dit kan dan misschien wat meer geld kosten maar uw eigen veiligheid is toch wel het meest belangrijk van alles! Wij gebruiken al sinds ik bij de brandweer ben de ademluchttoestellen van G4S, dit zijn hoge kwaliteit ademluchttoestellen!  Wanneer ik niet gegarandeerd ben van goede apparatuur zal ik ook het huis/pand nooit in gaan. Ik vertrouw de ademluchttoestellen van G4S volledig.

Ik heb nog nooit iets slechts gehoord over de apparaten en zelf heb ik er ook nog nooit problemen mee gehad. Het voordeel van deze is dat hij een prettig ergonomisch gevormde rugplaat heeft en een comfortabel volgelaats masker zonder condensvorming. zo kunt u optimaal zien dankzij het grote zichtveld. Wanneer u goede ademluchttoestellen heeft is veiligheid gegarandeerd. En ik kan zonder me zorgen te maken over mijn veiligheid elk brandend gebouw binnen treden.

Bent u opzoek naar goede ademluchttoestellen dan raad ik u aan een kijkje te nemen op onze website of u kunt telefonisch contact op te nemen voor meer informatie over de producten. Wanneer u vragen of onduidelijkheden heeft proberen zij deze altijd zo goed mogelijk op te lossen!