Bas kiepe; een groot voorbeeld

Bas kiepe; een groot voorbeeld

Bas kiepe is een van mijn grote voorbeelden. Ik wist al snel dat ik in de security wilde, ik deed dan ook de beveiliger opleiding en ben met goede cijfers geslaagd. Maar ik wil nu nog verder, het lijkt mij geweldig om voor grote bedrijven of belangrijke mensen te werken. Net zoals Bas Kiepe. Ik leerde de naam kennen toen ik zelf onderzoek ging doen naar security in Nederland. Hij blijkt wel een van de topmannen te zijn, echt een inspiratie dus. Ik werk nu fulltime en ik maak veel mee. Ik denk dat mijn kracht is dat ik controle kan behouden en nooit in paniek raak. Wat er ook gebeurt, ik ben bijvoorbeeld al meerdere malen aangevallen maar op de een of andere manier heb ik dan de situatie al heel snel onder controle. Ik laat mij niet zo snel gek maken en geloof ook dat ik precies de juiste dingen weet te zeggen. Het klinkt misschien gek dat ik zo over mijzelf praat, maar ik geloof echt in mijn kwaliteiten op dit gebied. Mijn familie zit allemaal in de meubelmakerij, totaal iets anders dus wat ik doe, dit zorgt wel voor grappige verhalen tijdens verjaardagen. Soms denken ze dat ik een soort van James Bond ben, ik praat namelijk niet over de ervaringen die ik op doe tijdens mijn werk, waardoor het voor hen een groot raadsel blijft wat ik nou precies doe. Ik hoop ooit aan het werk te kunnen bij Bas Kiepe, hoe ik dit aan ga pakken weet ik nog niet precies.