Je huis beveiligen met live camerabewaking

Camera’s waken zowel van binnen als van buiten over je huis en bedrijf en fungeren zoals een extra paar ogen en oren om je eigendommen in de gaten te houden. Door gebruik te maken van camera’s geef je inbrekers minder kans en kan een brand al veel eerder worden opgemerkt. Grotere schades kunnen zo worden vermeden.

Gemoedsrust

Gemoedsrust is een van de belangrijkste voordelen van beveiligingscamera’s. Ze kunnen de veiligheid van je eigendommen vergroten door te waken over je eigendom waar je ook bent. Met een live camerabewaking van je huis kan de meldkamer direct een verdachte situatie herkennen. Hierop word je direct gebeld, de buren ingeschakeld of de hulpdiensten. Over hoe te handelen kun je van tevoren afspraken maken met het beveiligingsbedrijf.

Camera’s zijn een afschrikmiddel

Beveiligingscamera’s worden erkend als een uitstekend afschrikmiddel voor criminelen. Een slechterik ziet de camera en kan je huis overslaan om naar een gemakkelijker doelwit gaan. Boeven weten immers niet of de camera de beelden al heeft opgeslagen en doorgestuurd naar een server of meldkamer voordat zij de kans zien de camera uit te schakelen.

live camerabewaking

Meer mogelijkheden met live Camerabewaking

Beveiligingscamera’s zijn niet alleen handig ze zijn vaak ook te koppelen met een beveiligingsbedrijf. Deze kunnen dan vanuit de centrale direct mee kijken en, indien nodig, hulpdiensten als politie en brandweer inschakelen. Zo is het mogelijk om sneller te schakelen en ernstige schade te voorkomen. De beelden van de camera worden live uitgekeken en het personeel is er op getraind om verdachte situaties direct te herkennen.