Corporate Fashion bedrijfskleding voor jouw bedrijf

Je bent op zoek naar bedrijfskleding maar hebt geen idee waar je moet beginnen, dan kies je voor Corporate Fashion. Het echte werk zal namelijk bij een expert moeten beginnen. Door eerst in gesprek te gaan over de opties wordt er duidelijk wat de wensen zijn maar ook wat er momenteel wordt gebruikt. Er kan dan in beeld worden gebracht wat anders moet en vervolgens heb je binnen de kortste keren nieuwe kleding voor je personeel. Het is belangrijk dat er tijd en aandacht aan wordt besteed. Kies er daarom voor om dat proces in te gaan en te doorlopen voor de beste bedrijfskleding.

Corporate Fashion mogelijkheden

Je hebt volop mogelijkheden bij Corporate Fashion en dan is het aan jou nog om na te gaan wat de voordelen zijn. Zo kun je kiezen voor een Quick Service programma en dan wordt kleding geproduceerd met de doorlooptijd van een voorraadartikel. Doorpassen is mogelijk op locatie, er is altijd sprake van kleding op maat geheel naar wens aan je behoeften en er zijn nog een aantal voordelen:

–       De kleding wordt op naam uitgeleverd en op de juiste vestiging.

–       Kleding kan voorzien worden van een bedrijfslogo. Dit is ook voor de fiscale regelgeving rondom bedrijfskleding. Advies kan altijd worden ingewonnen en dan kan er bijv. een logo worden gedrukt of geborduurd.-       Kleding kan wel eens kapot gaan, daarom is reparatie wel zo prettig en ook daarin kunnen wij je van dienst zijn.