De vele mogelijkheden van een spraylaminator

Sinds ik de mogelijkheden van een spraylaminator heb ontdekt, loopt mijn productie als een trein. Dit apparaat wordt gebruikt om productie van schuim- materiaal dat wordt verwerkt tot kussen- vorming doormiddel van verhitting. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bh- cups en schoudervulling etc. Omdat ik een eigen kledinglijn aan het opzetten ben, is deze machine een ware hulp voor mijn productielijn. Natuurlijk heb ik mij eerst heel goed laten informeren door een medewerker van Jorni Machines & Parts Internationaal voordat ik tot aanschaf van deze machine over ging, maar tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van.  

Goede service

Jorni Machines & Parts International (JMI) is een handels- en productiebedrijf dat is voorgekomen uit het in 1993 opgerichte Jorni. Het bedrijf begon destijds met het leveren van services voor de wikkelindustrie, dus het op- en afrollen rollen van papier, folie en allerlei andere producten – zolang het maar op een rol kan. Tegenwoordig kan je de keuze maken uit verschillende machines en hun onderdelen, zoals:

  • Lamineermachines.
  • Roll coating machines.
  • Roll laminators.
  • Wikkelmachines.
  • Klaplagers.
  • Wikkelassen.
  • Expansieassen.
  • Luchtassen.

Wanneer je meer wilt weten over één van deze producten, neem dan contact op met dit bedrijf, door je gegevens op hun site achter te laten. Of wat makkelijker is om te bellen naar het betreffende telefoonnummer.