Domeinnaam registratie was begin van symbolisch feestje

Domeinnaam registratie was begin van symbolisch feestje

We besloten om bij de domeinnaam registratie een feestje te geven. Dit was namelijk de laatste stap om ons onderneming een feit te maken. Een jaar geleden bedachten wij een gedurfd plan en besloten we dit ook uit te voeren. Dit was voor mij erg spannend, want ik besloot ook gelijk te stoppen met werken, we zouden er echt volledig voor gaan. Het duurde erg lang voordat we de financiering en de investeerders rond hadden maar toen dit eenmaal was gelukt wisten we dat we nu echt op de goede weg zaten. Een website, daarmee zouden we het bedrijf lanceren, een domeinnaam registratie was dus noodzakelijk. De domeinnaam registratie stond symbool voor een jaar lang hard werken om nu echt aan de slag te kunnen. We deden dit samen bij hem thuis, met een fles goede wijn. De domeinnaam registratie was natuurlijk zo gepiept, maar voor mij was het best een emotioneel moment. Ik heb alle vertrouwen in mijn zaken partner en hij ook in mij, we kunnen zo enthousiast van elkaar worden en we zitten echt op een lijn, ik heb weinig mensen meegemaakt waar ik zo op een lijn mee zit. Dit vind ik erg mooi, zulke mensen moet je waarderen om je heen, of een bedrijf mee opstarten. We hebben toen lekker geborreld en later zijn we met wat vrienden de kroeg in gegaan. We hadden onszelf de volgende dag vrij gegeven, iets wat al maanden niet meer gebeurd was. Het was een ontzettende leuke avond en ik heb genoten. Inmiddels nu drie maanden verder gaat het erg goed met het bedrijf, we lopen aardig binnen en we raken steeds bekender. Dit door de PR ervaring van mijn zaken partner, hij is een meester in het vergaren van publiciteit en nieuwe klanten binnen halen.