Als nieuw bedrijf op google adverteren

Als nieuw bedrijf op google adverteren

Sinds een aantal jaar ben ik actief in de internet marketing wereld, nou ja eigenlijk heb ik mijn eigen bedrijf hierin opgestart en waar andere bedrijven nu in de economische crisis failliet gaan blijven wij alleen maar groeien. Ik werkte eerst vanuit mijn huis alleen maar toen ik mensen ging aannemen moest ik toch een kantoorruimte gaan huren. Ook dit heb ik gedaan maar er moest nog meer personeel komen waardoor we zijn gaan verhuizen naar een groter pand waar we nu nog steeds zitten. Inmiddels heb ik ook al een paar stagiairs gehad. We krijgen op zich wel aanvragen van klanten alleen staan we nu een heel klein beetje stil. Om dit op te lossen heb ik besloten als nieuw bedrijf om op google adverteren te gaan doen. Hiermee trek je toch een hoop extra klanten hopelijk omdat vrijwel iedereen wel eens wat op Google opzoekt, ik geloof dat het één van de bekendste en meest bezochte websites over de hele wereld is. Door mijn stagiaires heb ik een communicatie plan laten opzetten om te kijken hoe we dit moeten aanpakken en wat een goede advertentie zou zijn. Ze hebben een ontzettend goed plan opgezet en uiteindelijk hebben met wat aanpassingen er een hele goede advertentie uit kunnen halen om te gebruiken op google adverteren. Ik hoop dat het gaat werken want nog meer klanten zou natuurlijk helemaal geweldig zijn voor dit bedrijf, ondanks dat het al zo goed loopt.