Een gebruikte palletstelling nodig? TradingTogether.nl!

Een handig middel om uw magazijn overzichtelijk te maken is een palletstelling. Bent u op zoek naar een palletstelling voor een betaalbare prijs? Overweeg dan de aanschaf van een gebruikte palletstelling van TradingTogether.nl. Deze partij heeft een groot aanbod gebruikte palletstellingen te koop. Wanneer u kiest voor de aanschaf van een gebruikte palletstelling, dan bespaart u uzelf een hoop geld. Palletstellingen zijn speciaal gemaakt voor de opslag van pallets. De pallets worden in horizontale rijen op de stellingen geplaatst. Er zijn diverse soorten gebruikte palletstellingen te koop. Het is dus belangrijk dat u goed kijkt naar alle mogelijkheden. Benieuwd naar de gebruikte palletstellingen van TradingTogether.nl? Wij vertellen u er graag meer over.

Magazijn stelling

Gebruikte palletstellingen opkopen en demonteren

TradingTogether.nl houdt zich niet alleen bezig met de verkopen van magazijnstellingen, om gebruikte palletstellingen te kunnen verkopen moeten zij deze ook opkopen. Zo houden zij zich dagelijks bezig met het opkopen en demonteren van gebruikte palletstellingen. Denk hierbij aan gebruikte palletstellingen van diverse merken als Nedcon, Galler, Hovuma en Stow. Wilt u meer weten over het verkopen van uw gebruikte palletstelling of bent u benieuwd wat uw palletstelling u nog kan opleveren? Op de site van deze partij vindt u een opkoopformulier. Zo verdient u zelf wat een uw oude palletstelling en maakt u iemand anders blij met een gebruikte palletstelling voor een scherpe prijs.

Stellingkast

Gebruikte palletstellingen van TradingTogether.nl

TradingTogether.nl controleert iedere palletstelling voordat zij deze verkopen, zowel de nieuwe als gebruikte. De gebruikte palletstellingen worden gecontroleerd op kleur en kwaliteit. Zo mag een gebruikte palletstelling wel een krasje of deukje hebben, maar moet de kwaliteit goed zijn. Hij moet namelijk wel dezelfde draagkracht hebben als een nieuwe palletstelling. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u een goede gebruikte palletstelling koopt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over het verkopen of kopen van gebruikte palletstellingen? Of wilt u meer informatie over gebruikte palletstellingen? Kijk dan op de website van TradingTogether.nl of neem contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen u graag verder.