Kindercoach opleiding Utrecht

Als je al werkzaam bent als coach is deze opleiding uitstekend geschikt om je te specialiseren, maar ook voor mensen die nog geen coach zijn kan deze opleiding interessant zijn. In negen maanden rond je een Post HBO opleiding af met een erkend diploma en kan je aan het werk als professioneel kindercoach.

De opleiding

De kindercoach opleiding Utrecht geeft je inzicht in de verschillende ontwikkelingsfasen, gedragspatronen en culturele verschillen van kinderen. Daarnaast wordt er gekeken hoe je jouw eigen vindingrijkheid, creativiteit en talenten kan inzetten om een goede kindercoach te worden. De opleiding wordt afgerond met een eindopdracht en een eindevaluatiegesprek. De eindopdracht is een praktijkervaring door zelf een kindercoaching traject te doorlopen.

Het gaat om de kinderen

Als kinderen vastlopen thuis of op school, dan kan dat hun ontwikkeling belemmeren of afremmen. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door leerproblemen of pesten of de situatie thuis.

Hoe kan een kindercoach helpen?

De verbinding tussen kind, ouders en de omgeving noemen we de pedagogische driehoek. Deze relatie kan verstoord zijn. Jouw taak als professioneel kindercoach is dan om deze driehoek weer in ere te herstellen. Dit komt de ontwikkeling van het kind ten goede en daar gaat het uiteindelijk om.

Heb je interesse in deze opleiding

Waar? Bij Tc Academy te Utrecht, Janssoniuslaan 80.

Kosten? Deze opleiding kost € 5.500,00, maar als je je drie maanden voor aanvang inschrijft ontvang je een korting van 5%. De boeken van de cursus kosten circa

€ 300,00. Om je in te schrijven klik je hier. Voor een kennismakingsgesprek ga je naar: kennismakingsgesprek.