Een mobiel abonnement met onbeperkt bellen

Een mobiel abonnement met onbeperkt bellen

Nu mijn mobiele abonnement weer bijna ten einde loopt wordt het toch wel tijd om eens op zoek te gaan naar een andere vorm van een abonnement. Elk jaar weer sluit ik een nieuw abonnement af en neem daar een mobiele telefoon bij af. Ik vind het altijd erg fijn om een nieuwe mobiele telefoon te hebben maar ik ben nog steeds heel erg tevreden over de mobiele telefoon die ik nu in gebruik heb en daarom heb ik geen nieuw toestel nodig. Daarnaast vind ik het wel fijn om de mogelijkheid te hebben om te kiezen voor onbeperkt bellen. We hebben de vaste telefoon eruit gedaan en dat maakt dat ik overal heen bel met mijn mobiel. Bij mijn huidige abonnement betekent dit dat ik een hoge rekening ontvang. Ik heb inmiddels verschillende keren verhalen gelezen over de mobiele provider Robin Mobile. Ik kende deze provider nog niet maar ben al snel overtuigd geraakt toen zelfs de consumentenbond tevreden bleek over deze aanbieder. Ik vond hier de optie om enkel een nieuwe simkaart af te nemen en daarbij dan wel de mogelijkheid te hebben tot onbeperkt bellen en berichten sturen, zelfs het dataverbruik behoort hier tot onbeperkt. Ik heb een overstap van abonnement maar vast aangevraagd en ben erg benieuwd naar hoe ik het nieuwe abonnement met onbeperkt bellen ga ervaren. Bent u ook op zoek naar een provider waar onbeperkt bellen binnen de standaard hoort dan kan ik u deze website ook aanraden.