Meegaan met mijn tijd met Robin Mobile

Meegaan met mijn tijd met Robin Mobile

Vrienden van me zijn altijd maar bezig met hun telefoon en eerlijk gezegd volg ik er maar de helft van de tijd wat van. Tot een jaar geleden had ik nog zo’n oude telefoon, die mijn vrienden altijd gekscherend de prehistorische telefoon noemden. Ik had er nooit zo’n problemen mee, vond het maar patserig gedrag om met je grote telefoon zo opzichtig te gaan telefoneren en bovendien werd ik er gek van werkelijk dat iedereen de hele tijd maar alle social media zat af te zoeken. Het leek me heus wel handig hoor, om bijvoorbeeld je mail te kunnen checken onderweg, of de exacte vertrektijden van het openbaar vervoer in de gaten te kunnen houden. Maar vooralsnog had ik er genoeg aan om gewoon alleen te kunnen bellen en sms’en, dat was immers het enige wat ik het meeste deed. Voor anderen was ik de enige met wie ze nog sms’ten, misschien nog afgezien van hun ouders bijvoorbeeld. Daar voelde ik me wel een beetje ouderwets mee, dat iedereen maar lekker op whatsapp kon zitten en ik die hele wereld miste. Toen ben ik toch maar overgeschakeld, niet vanuit sociale druk, maar omdat ik het gevoel had anders genadeloos achter te lopen en die inhaalslag nooit meer te kunnen maken. Ik heb toen een abonnement afgesloten bij Robin Mobile, waar ik echt onwijs tevreden mee ben. Met mijn nieuwe telefoon van Robin Mobile kan ik nu ook meedoen met de rest van de wereld, zonder het gevoel te hebben dat ik voorbij ga aan een tijdperk dat ik niet meer kan overbruggen.