Zakelijke telefonie afgerond, nu op naar de volgende stap

Zakelijke telefonie afgerond, nu op naar de volgende stap

Het werd tijd om mij te verdiepen in zakelijke telefonie. Ik kwam op een goede website terecht waar alle in en outs over zakelijke telefonie werd uitgelegd. Ik begreep opeens wat er nodig was en wat ik moest doen hiervoor. Na een dag was alles geregeld betreft zakelijke telefonie en kon ik met de volgende stappen bezig, een collega, of werknemer eigenlijk, overplaatsen. Het was een fijne werknemer maar er waren veel dingen aan de hand, vooral in haar leven. Zelf ben ik best hard, werk is werk en prive is prive. Soms zijn er inderdaad dagen dat je er even doorheen zit, of afgeleid bent door persoonlijke omstandigheden, maar ik heb geleerd om dit zo goed mogelijk van mij af te zetten. Dit is het beste wat je kan doen denk ik. Maar zij dacht daar anders over, ze wilde perse alles altijd bespreekbaar maken. Een ruzie met een vriendin kon dus prima uitgesproken worden op kantoor. Ik ben meerdere malen met haar in gesprek hierover gegaan maar volgens mij luistert ze niet echt, of ze begrijpt het niet echt. Maar nu hebben we dus overlegd dat ze wordt overgeplaatst, ze gaat dan ook een andere functie bekleden. Ze vond het zelf erg jammer maar begreep het wel. Ze is nou eenmaal een gevoelsmens, zei ze. Hier kan ik misschien ook wel wat van leren. Maar onder werktijd vind ik dit maar vervelend, werken is een doel, niet een middel om je gevoelens te kunnen exploiteren.