Eenvoudig je Heftruckcertificaat halen

Eens per jaar geeft onze baas ons de mogelijkheid om je certificaat te halen voor een heftruck. De bedoeling is dan dat je full-time komt werken. Je krijgt ook de mogelijkheid om in een ploegendienst te gaan werken. Dat houd in dat je de ene week vroege dienst heb, de tweede week avonddienst en de derde week nachtdienst. Het is wel wat zwaarder, maar je krijgt ook meer betaald. Ik heb toen besloten om op dat aanbod in te gaan. Ik wilde al een lange tijd mijn Heftruckcertificaat halen. Een extra zakcentje is altijd fijn en het komt ook op je cv te staan, dus dat is al helemaal mooi.

 

Snelle leerling

In totaal heb ik maar 8 lessen nodig gehad om mijn Heftruckcertificaat te halen. Vergeleken andere mensen is dat redelijk snel. Het fijne was ook dat Wesseldijk zeer goed te werk ging. Mijn instructeur wist precies wat ik nodig had om mij te laten slagen. Ze stomen je goed klaar voor het examen en daarom vind ik echt een ook echt een aanrader om bij hun te gaan lessen. Ze hebben meerdere manier van lesgeven, zodat het bij iedereen aanslaat. Kijk voor meer informatie op de website van Wesseldijk.