Tip voor ondernemers e rijbewijs in 1 dag

Alle ondernemers in de logistieke sector kennen het wel een E rijbewijs. Dit staat voor een heftruck rijbewijs. In de logistieke sector is dit een van de meest gebruikte voertuigen. Een heftruck heeft een laadkracht van een ton waardoor spullen gemakkelijk van a naar b kunnen worden vervoerd. Heel veel logistiek bedrijven hebben ook nog meerdere verdiepingen en als je een reach heftruck hebt kan je spullen hoog opbergen. Hierdoor bespaar je ruimte en kan je veel netjes inventariseren. In de logistiek is dit rijbewijs dus heel belangrijk. Een voordeel je kan het in e rijbewijs in 1 dag halen. Hierdoor kan je als ondernemer gerucht een werknemer de cursus aanbieden zonder dat je hem lang kwijt bent. Dit is een heel groot voordeel als je het druk hebt bijvoorbeeld.

Cursus online aanvragen via de website

Als je gienteresseerd bent in de cursus dan kan je deze online aanvragen. Je kan aangeven hoeveel man je wilt inschrijven en voor welke datum. Als je dit hebt gedaan neemt het bedrijf contact met je op en krijg je te horen welke datum je werknemers op kunnen. En onthoudt het is maar e rijbewijs in 1 dag dus ze zijn de volgende dag alweer klaar.

Zeker een slimme investering.

Voor ondernemers is het een slimme investering en zeker een aanrader voor bedrijven die dit nodig hebben. Neem een kijkje op de website voor meer informatie. Als er vragen zijn kan je natuurlijk ook contact opnemen voor vragen over het rijbewijs.