G4S Son en Breugel

G4S Trainingslocatie Son en Breugel

G4S heeft diverse vestigingen in Nederland. In het zuiden des lands vind je de trainingslocatie G4S Son en Breugel. Deze locatie is geschikt voor alle standaard BHV trainingen, brandweertrainingen, industriële trainingen en security trainingen. Het pand is eenvoudig bereikbaar vanaf verschillende snelwegen en ook met het openbaar vervoer ben je er zo.

Diverse veiligheidstrainingen mogelijk

G4S voorziet in tal van veiligheidstrainingen die kunnen worden toegepast op bedrijven. Als je een kijkje neemt op de website van het bedrijf bij de vestiging Son en Breugel kun je direct zien welke trainingen daar gegeven worden en wanneer. Indien je interesse hebt in een van de trainingen kun je je eenvoudig online aanmelden.

Nadruk ligt op de praktijk

Bij de trainingen ligt de nadruk op de praktijk. Je leert er in nagebouwde situaties hoe je om dient te gaat met calamiteiten zoals brand of wat je dient te doen als iemand EHBO nodig heeft. Omdat er geoefend wordt met levensechte situaties heb je daar in de praktijk het meeste aan.

Extra aanvullingen zodat het maatwerk wordt

Bij bepaalde trainingen is het mogelijk om niet alleen basisstof te behandelen maar ook speciale wensen in te dienen. Als je als ondernemer graag wilt dat er specifieke dingen opgenomen worden in de cursus omdat deze van belang zijn voor je personeel om te leren kun je dit overleggen met G4S. Zij kijken wat er mogelijk is en in bepaalde gevallen kan er een training gegeven worden op een andere locatie. Hierbij kun je denken aan het eigen bedrijf zodat je alle geleerde kennis direct in praktijk kunt brengen.