mijnhost

Gemakkelijk en snel een wordpress blog maken

Je kunt gemakkelijk en snel een eigen wordpress blog maken via wordpress. Een blog is eigen ook een website, maar hier worden artikelen of nieuwsberichten geplaatst. 

Het belang van het kiezen van een goede domeinnaam

Bezoekers van jouw blog zullen je kunnen benaderen door middel van een domeinnaam die wordt gehost door een server. Het is erg belangrijk dat deze domeinnaam zorgvuldig wordt gekozen, het is namelijk erg lastig om deze op een later tijdstip te wijzigen. Door middel van een webhosting wordt jouw blog bereikbaar op het internet. Je hebt hostingpartijen als WordPress hosting Nederland die jouw wordpress blog kunnen hosten. 

wordpress-hosting

Kies je thema 

Je hoeft tegenwoordig geen ontwerper meer in te huren voor het ontwerpen van jouw blog of website. Je kunt gemakkelijk een thema kiezen voor je wordpress website of blog. Deze kun je zeer gemakkelijk op de website kopen. De thema’s kosten tussen de 25 en 75 euro. Je thema kun je kiezen die het beste bij je doelgroep past. 

Maak jou WordPress website veilig

Het beveiligen is saai werk maar erg belangrijk. WordPress is een open source software. Dit heeft zo zijn voor en zijn nadelen. Iedereen weet de broncode en de themes en plugins waardoor je altijd op je hoede moet zijn potentiële veiligheidslekken. Hier kun je een sterk wachtwoord en plugins voor gebruiken zodat jouw blog beter beveiligd is. Kortom WordPress is de ideale manier om jouw eigen blog te creëren voor een zeer voordelige prijs.