Logo-Shiraz

Goede kwaliteit vergadertafels

Lekker vergaderen met de artikelen van Shiraz. Shiraz heeft alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen vergaderen. Ze hebben vergadertafels die je ook zelf kan maken via de website, ze hebben stoelen en allerlei andere artikelen zoals een whiteboard en markers hiervoor. Al deze artikelen zijn van hoge kwaliteit en voor een voordelige prijs. Het zelf designen van je vergadertafel is heel makkelijk gemaakt door de mensen van Shiraz. Op de website kan je de vorm, kleur, materiaal. poten en grootte makkelijk kiezen. Naast vergadertafels kan je ook je receptiebalie volledig zelf designen. Dit gaat volgens dezelfde manier.

Volledig inrichten van je kantoor

Een goede uitstraling is de helft van je bedrijf. Als je klanten uitnodigt en je kantoor er niet verzorgd uitziet, kan je de indruk wekken dat je niet professioneel te werk gaat. Dit beeld kan Shiraz volledig omtoveren. Shiraz kan samen met jou je hele kantoor omtoveren tot een professioneel uitziend kantoor. Dit doen ze door samen met jou in gesprek te gaan over wat je precies in je kantoor wilt hebben en welke indeling je voor ogen hebt. Dan wordt er een plan gemaakt om het kantoor zo snel mogelijk te realiseren. Dit wordt ook allemaal gedaan door de mensen van Shiraz.

kantoormeubilair

Grootte showroom

Shiraz heeft een enorme showroom van 1000m2. In deze 1000m2 staan allerlei verschillende artikelen die ze verkopen. Deze kun je allemaal uittesten en kijken of ze goed zijn voor op kantoor.