modular verlichting

Woning trends van 2020: Modular verlichting!

Een modular verlichting is de trend van nu! In de afgelopen jaren zijn er verschillende soorten lampen bij gekomen maar een modular verlichting blijft! In iedere woning of pand staat een modular verlichting. De mogelijkheden voor het ontwerpen en maken van een modular verlichting zijn eindeloos. Bij Quasar vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten en maten modular lampen. Niet voor niets staat Quasar bekend als uniek en eigentijds. U kunt een lamp van Quasar op verschillende manier toepassen. Wat dacht u van een hanglamp, plafondlamp of een staande lamp? U kunt het niet bedenken of Quasar heeft het in huis. Heeft u een speciale lamp in uw gedachten maar heeft Quasar deze lamp niet in uw maat? Dit is geen enkel probleem! De ontwerpers van Quasar gaan graag met u in overleg en bespreken met u uw wensen. U heeft een ruim keuze uit verschillende designers. Op de website van Quasar vindt u een overzicht van alle ontwerpers die samenwerken met dit prachtige bedrijf!

modular verlichting

Modular verlichting bij Quasar

Quasar is sinds meerdere jaren een begrip in de regio van Giessen en ver daarbuiten. Quasar weet zich te onderscheiden door samen te werken met wereldberoemde top ontwerpers vanuit alle landen. Door de jaren heen zijn ze niet meer weg te denken in de lampen wereld. Doordat de creaties van Quasar eigentijds en uniek zijn heeft u ten allen tijden een prachtig exemplaar in uw woning of pand hangen. Doordat Quasar samenwerkt met verschillende ontwerpers hebben zij een breed en uniek aanbod in diverse lampen. Van groot tot klein, van breed tot smal, u kunt het niet bedenken of Quasar heeft het in huis. De lampen van Quasar zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, messing, brons en aluminium. De ontwerpen zijn tijdloos. Quasar vernieuwd jaarlijks met compleet nieuwe modellen. Daarnaast werkt Quasar al meer dan 10 jaar met LED. Hierdoor maken zijn de mooiste lampen van de de beste kwaliteit. Alle ontwerpen worden ook in de eigen werkplaats in Nederland geproduceerd.

modular verlichting

Op zoek naar modular verlichting?

Bent u op zoek naar modular verlichting? Zoekt u een lamp die eigentijds en uniek is in zijn soort en die u op gewenste grote kan laten maken? Op de website van Quasar vindt u een ruim overzicht van alle creaties. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor ieder wat wils. Heeft u vragen over bepaalde lampen? U kunt ten allen tijden contact opnemen met één van de dealers door heel de wereld. In elk continent kunt u terecht! Quasar werkt wereldwijd!