Heeft u wel eens van Remeha ketel kopen gehoord?

Mocht er een bedrijf zijn die ik u graag wil aanbevelen dan is het Remeha ketel kopen wel. Ik heb met dit bedrijf een zeer goede ervaring toen onze ketel op mijn bedrijf de geest gaf. Het was op een zeer koude, druilerige dag toen op het werk de verwarming het niet meer deed. Zelfs een monteur kon ons ook niet helpen, de ketel was echt stuk. Deze monteur gaf ons wel de tip om eens op de site van Remeha ketel kopen te kijken. Op deze site staan meerdere soorten ketels met prijs en vermogen. Aangezien ik hier geen verstand van heb, heb ik via deze site het contactformulier ingevuld met mijn vraag. Binnen zeer korte tijd werd ik al terug gebeld en werd mij bijzonder duidelijk uitgelegd waar ik op moest letten, en welke ketel ik het beste kon aanschaffen. Heb nooit geweten dat er zoveel keuze is om te kiezen uit  uit een Remeha ketel. Na veel wikken en wegen, en alles op een rijtje te hebben gezet heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Het werd een Remeha Calenta 40L CW6, een fantastiche ketel.

Snelle service.

Binnen een paar dagen nadat ik de nieuwe ketel had besteld werd ik al gebeld om een afspraak te maken om de ketel te komen plaatsen. Super snel en vakkundig werd deze ketel op zijn plaats gezet. Wat een verschil met de vorige ketel. Je hoeft de verwarming maar aan te zetten en de gehele ruimte is binnen een mum van tijd lekker warm.