Tip: nascholing code 95!

Ik heb al een aantal keer verteld dat ik een eigen onderneming heb en vandaag heb ik hier een leuk artikel over. Ik heb namelijk een aantal beroepschauffeurs in dienst en daarom ga ik het vandaag hebben over nascholing code 95. Al deze beroepschauffeurs moeten verplicht een nascholing code 95 van 35 uur behalen en dat eens per vijf jaar. Ik wist eerst niet dat dit moest tot dat een werknemer me dit vertelde. Hij zei dat dit verplicht is en dat je zelfs strafbaar bent wanneer je dit niet doet.

Wanneer je dit niet doet dan is de kans dus groot dat je in de problemen komt. Ik ben daarom opzoek gegaan naar een verkeersschool waar ze de nascholing konden volgen. Op het internet las ik vervolgens veel positieve recensies over verkeersschool Wesseldijk. Zij staan volgens veel chauffeurs als erg goed bekent en tijdens deze cursus leer je erg veel. De prijzen die deze rijschool vraagt zijn marktconfrom en het leek mij wel wat om mijn personeel de cursus hier te laten volgen. Ik nam daarom contact op met dit bedrijf nadat ik een kijkje op de website nam. Deze website zag er erg goed uit en na een fijn gesprek koos ik ervoor om mijn chauffeurs hier de nascholing code 95 te laten volgen.

 

De juiste verkeersschool!

Inmiddels heeft mijn personeel de cursus al gehad en nu mogen ze dus weer legaal de weg op. Dit is erg fijn want hierdoor kom ik niet in de problemen. Buiten dat vertelde ze me dat ze er enorm veel van geleerd hebben.