Het verhaal van Jolanda

Fabius Opleidingen is voor veel mensen de uitkomst gebleken. Zo ook voor Jolanda (43). Ze werkte 12 uur per week als receptioniste bij een zorginstelling. Ze wilden graag wat meer werken, maar dit was op haar werk niet mogelijk. Hierdoor besloot ze de opleiding Administratief Medewerker te gaan volgen bij Fabius Opleidingen. Haar doel? Zichzelf beter verkopen op de arbeidsmarkt. En dat lukt, want vandaag de dag heeft ze een functie die op haar lijf is geschreven. Dit is het verhaal van Jolanda.

Jouw mogelijkheden voor een opleiding

Jolanda koos om een aantal redenen voor Fabius Opleidingen. “In de eerste plaats sprak vooral de reistijd me aan. De opleidingen vinden door heel Nederland plaats, dus ook bij mij in de buurt”. Hoewel Jolanda in eerste instantie kiest voor klassikaal les, gaat ze uiteindelijk toch voor de individuele lesvorm. Dit bevalt haar uiteindelijk heel goed. “Door de individuele lesvorm kon ik de opleiding in mijn eigen tempo doorlopen en heb ik deze zelfs sneller afgerond. Daardoor kon ik direct door met de opleiding Commercieel Medewerker”.

Het is goed mogelijk om net als Jolanda te kiezen voor een training of cursus bij Fabius Opleidingen. Je kunt kiezen uit verschillende opleidingen die ervoor zorgen dat je een betere positie hebt op de arbeidsmarkt. Heb je omscholing nodig, wil je jezelf simpelweg verder ontwikkelen of ben je op zoek naar een totaal nieuwe uitdaging? Bij Fabius Opleidingen vind je tal van mogelijkheden. Dit is het verhaal van Jolanda, maar er zijn tientallen soortgelijke verhalen van mensen die dankzij de opleiding hun droombaan hebben gevonden of hun plekje op de arbeidsmarkt. Of je nu net als Jolanda de opleiding Administratief Medewerker wilt volgen of een van de andere opties: dit is mogelijk bij Fabius Opleidingen.