Kantoor te huur Rotterdam

Of je nu een groot bedrijf hebt met veel werknemers of pas net opstart met je kleine bedrijfje, een geschikte kantoorruimte is cruciaal. Voor een kantoor te huur Rotterdam kijk je op deze pagina. Hier zie je uiteenlopende opties voor kantoren in Rotterdam en in de directe omgeving van Rotterdam. Zo vind je ook een kantoor te huur in Schiedam, Capelle aan den IJssel of Spijkenisse. Er zijn kantoren te huur in Rotterdam centrum, maar ook verder naar de randen van de stad. Het is aan jou wat jij het prettigst vindt.

Per openbaar vervoer of auto

Je kunt bijvoorbeeld nadenken over hoe je naar je nieuwe kantoor ruimte wil reizen. Een kantoor te huur Rotterdam nabij openbaar vervoer is een optie. Vlakbij metro- en tramstation Beurs vind je kantoor ruimte aan de Westewagenstraat. Ook is er kantoor te huur Rotterdam Zuid op Zuidplein. Hier kom je gemakkelijk met de bus of de metro en je zit vlak bij het winkelcentrum. Voor een kantoor te huur nabij de snelweg, kun je bijvoorbeeld vinden in Capelle aan den IJssel. Met de auto is deze locatie aan de Hoofdweg goed bereikbaar.

Kantoor te huur Rotterdam voor ieder formaat

Je kunt al een kantoor te huur in Rotterdam vinden vanaf vijf vierkante meter. Dit is zeker praktisch als je pas net begint en nog niet veel ruimte nodig hebt. Bij Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. staan de mensen paraat om je te helpen door advies te geven over alle aspecten die komen kijken bij commercieel vastgoed. Ze begrijpen hoe belangrijk een geschikte kantoor ruimte is voor een bedrijf en haar medewerkers.