bedrukte mappen

Kies voor een professionele uitstraling

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, bijvoorbeeld een administratiekantoor dan is het logisch dat je naar je klanten en potentiële klanten het beste uit wilt stralen. Als je als bedrijf het niet op orde hebt hoe kun je het dan voor je klanten netjes houden, met bedrukte mappen maak je een goede indruk. Je kunt de map in de huisstijl van je kantoor bedrukken zodat je eenheid uitstraalt met de rest van je spullen. Bezoekers en klanten valt het direct op, dat je van orde op zaken houdt om alles goed te regelen. 

bedrukte mappen

Verschillende mogelijkheden

Met bedrukte mappen kan je veel kanten op, je kunt een eigen ontwerp maken of je gaat mee in de stijl van je bedrijf. Je hebt ook keus uit een aantal soorten mappen, kies je voor een ringband of een offertemap om de offerte op een professionele manier te tonen aan je klanten. Wil je mappen met een bepaald venster, natuurlijk is dit bij bellea.nl ook mogelijk. Wil je een map van karton of ga je voor materiaal wat duurzamer is en langer meegaat, de mogelijkheden zijn enorm. 

Mooie kast met ordners

In je kantoor staat het rommelig als je allemaal ordners hebt in verschillende kleuren en soorten, door bedrukte mappen te gebruiken heb je een mooie kast met ordners die een uitstraling hebben. Kom je het kantoor binnen, dan valt direct op dat het erg netjes en geordend is. Klanten en bezoekers geeft dit direct een goed en vertrouwd gevoel, op deze manier zijn zij er zeker van dat er netjes wordt gewerkt.