Met al je collega’s er op uit met het winterarrangement teamuitje

Met het winterarrangement teamuitje vind jij de de leukste uitjes voor jou en je collega’s. Pegagus Events heet jullie graag van harte welkom tijdens een van de vele uitjes in Winters Rotterdam. Je wilt na een jaar hard werken natuurlijk de feestdagen ook samen vieren. Met een teamuitje ben je er even echt helemaal tussenuit met zijn allen. Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor een onvergetelijk teamuitje in bruisend Rotterdam.

Een winterarrangement voor je teamuitje, het Grote Markthalspel

Misschien kom je er wel dagelijks, misschien wordt dit de eerste keer maar met het Grote Markthalspel wordt de overdekte markthal in Rotterdam een leuke belevenis. In de markthal met de vele kraampjes met producten van over de hele wereld,  proef en ervaar je de veelzijdigheid van Rotterdam als stad. Met het Grote Markthalspel gaan jullie als team op speurtocht door de hal naar allerlei bijzondere producten. De winnaar krijgt alle producten van ieder team mee naar huis.

Leuk en winters sportief: teamuitje Curling

Je zou het misschien niet verwachten, maar met een workshop Curling kan het er heel fanatiek aan toe gaan. Op tv heb je deze bijzonder sport vast wel eens op tv gezien, maar je zult zien hoe leuk het is om dit zelf in het echt te doen.  Met al je precisie moet je de steen mikken over het ijs. Niet te hard maar ook zeker niet te zacht. Gaat de steen het halen? Het is bovendien een goede manier om jullie team op samenwerking te testen.

Met Pegagus Events er samen op uit

Naast deze uitjes kun je nog veel meer in en om Rotterdam met je collega’s beleven. Wat dacht je van een ouderwetse pubquiz of een heuse Snow Flake Cruise? Het is ook mogelijk verschillende uitjes te combineren. Meer weten over de mogelijkheden met jouw organisatie of bedrijf? Want Pegagus Events kan samen met jou verschillende arrangement samenstellen.