Erg prettige software voor de facturatie

Ikzelf heb altijd een beetje een ambivalente relatie met de facturatie gehad. Aan de ene kant ben je natuurlijk blij, want de facturatie die je uitzet staat garant voor het geld dat je kunt verwachten van je klanten. Het zijn in die zin werkzaamheden die je zowel letterlijk genomen als overdrachtelijk bedoeld kunt opvatten als belonend. Ik vond het alleen altijd zo’n enorme rompslomp, een vrij omslachtig proces – en het was dan ook niet iets waar ik erg naar uitkeek, al was het principe dan nog zo positief. Dat alles is veranderd sinds ik op een gegeven moment een knoop doorhakte en ik een softwarepakket aanschafte via de website van MiKi. Ik heb bewust voor dit bedrijf gekozen, nadat ik mijzelf enkele dingen had afgevraagd en die op een rijtje had gehad. Zo vond ik het erg belangrijk dat een facturatie systeem bij mij zou passen, en dat van MiKi doet dat. Ik werk nu sinds enkele maanden met King, de software die zij aanbieden, en dit systeem is specifiek gericht op de facturatie binnen de small business. Ik heb nu een heel gestructureerd systeem voorhanden, een enorm verschil met voorheen. Ik heb een pakket in handen dat ook nog mee kan groeien als mijn bedrijf zelf groeit, waarvan de kaders nog rekbaar zijn. De functionaliteit is nu gericht op wat ik momenteel nodig heb, maar ik kan dat in de toekomst altijd nog uitbreiden – en dat is een fijne wetenschap. Ik vond het erg prettig dat ik een goede begeleiding kreeg met het inrichten van de facturatie omgeving, want dit was nog geheel nieuw voor mij. Een ander voordeel aan dit systeem van King is dat het gemakkelijk te integreren bleek met andere administratieve systemen die ik al draaiende had, waardoor gegevens direct worden overgenomen – wat mij in tijd scheelt en wat bovendien de kans op fouten doet verminderen.