Informatie verschaffen op linkbuilding blog

Informatie verschaffen op linkbuilding blog

Sinds kort heb ik een goede linkbuilding blog gevonden waar ik veel informatie op kan terug geven. Ik ben in mijn vrije tijd een beetje aan het linkbuilden, om te kijken of het wat voor mij is. Ik vind het wel leuk, vooral wanneer je resultaat ziet, wat op zich logisch is. Enfin, via de linkbuilding blog kom ik steeds weer achter nieuwe trucjes, weet ik de huidige ontwikkelingen en kan ik daar zo op inspelen. Wanneer mijn vriendin vraagt wat ik nou allemaal steeds doe achter de computer, kan ik haar niet uitleggen wat linkbuilding inhoudt, ze snapt het zelf niet zo goed. Dit vind ik wel apart, ik ben er ook zelf achter gekomen, maar het lijkt nu zo vanzelfsprekend, ik vind het gek dat er mensen zijn die zich totaal niet bewust zijn van het internet, en het harde werken achter de schermen. Ik doe nu een ict opleiding maar ik moet zeggen dat de marketing kant mij ook wel grijpt. Ik wil graag bij een bedrijf terecht komen waar ik bijvoorbeeld zelf professioneel kan linkbuilden. Of zelf een linkbuilding blog bij houden, dit lijkt mij ook leuk, al moet ik nog wel de nodige ervaring op doen, dat is zeker. Er gaat veel geld om in de wereld van het internet en het is enorm belangrijk geworden, sinds 2009 ongeveer. Ik denk dat het alleen nog maar belangrijker gaat worden en daar mee ook interessant om het in de gaten te blijven houden.