Narrowcasting

Multifunctionele software

Heb je een modern scherm in je bedrijf hangen, dan wil je er natuurlijk wel geregeld gebruik van kunnen maken. Televisie kijken, internet, programma’s als Powerpoint, Excel en Word het is allemaal mogelijk met Narrowcasting software. Eigenlijk kun je er gewoon alles mee doen, ook het plannen van de agenda of een mail versturen. Nog nooit is er software geweest die zo compleet is dat je niets anders meer nodig hebt, wil je de uitstraling van je huisstijl in de software hebben verwerkt dan is dit ook mogelijk.

Narrowcasting

Altijd de goede software

Waar je voorheen altijd moest controleren bij een bijeenkomst, of je wel de goede software op je systeem had staan is dit nu niet meer nodig. De systemen zijn zo geavanceerd van Narrowcasting, dat je vrijwel alles ermee kunt laten zien. Welke content je ook wil draaien, met deze software kun je het laten zien aan je bezoekers of medewerkers. Want om een presentatie te geven is de software ook geschikt, waar je de presentatie ook in wil geven. De tijd van het installeren van programma’s is voorbij, tegenwoordig doe je alles met een programma.

Bepaal de grootte van de informatie op het scherm

Wil je subtiel de informatie laten tonen op het scherm, of wil je gebruik maken van het hele scherm. Met de software van Narrowcasting bepaal jij dit helemaal zelf, actuele informatie laten tonen via een lichtkrant in de eigen huisstijl. De mogelijkheden zijn enorm, weet je niet zeker wat je nodig hebt voor je bedrijf? Neem dan contact op met aenc.nl en de medewerkers kunnen je voorzien van alle informatie die je nodig hebt.