Ontruimingsinstallaties voor bedrijfspanden

Mijn blog van vandaag gaat over ontruimingsinstallaties. Dit onderwerp is misschien niet voor de hand liggend, maar wel belangrijk bij het ondernemen. Tenminste dat vind ik, veiligheid is toch iets wat we allemaal belangrijk vinden? Of je nou een klein of groot bedrijf hebt, ontruimingsinstallaties kunnen levens redden. Zo is het moeilijk om een erkend bedrijf te vinden die dit kan aanleggen. Ik heb voor mijn zakelijke lezers dan ook een gouden tip. Namelijk het bedrijf A+ beveiliging. Doordat ik mij dus online verdiept heb, voordat ik hierover ging schrijven ben ik veel bedrijven tegen gekomen. Naar mijn mening is A+ beveiliging hier het best uit naar voren gekomen. Dit komt omdat de website hoogstaande informatie levert en na mijn telefonisch contact werd bevestigd dat zij echt verstand van zaken hebben. Ik deed mezelf voor als een zakelijke klant en vroeg zo wat informatie op. Dit heb ik gedaan om jullie eventueel werk uit handen wil nemen en jullie zo al een heel eind op weg kan helpen.

Verschillende ontruimingsopties

Zo biedt A+ beveiliging verschillende soorten ontruimingsinstallaties aan. Zo kun je kiezen voor een standaard alarm, dus met sirenes/slow whoops. Ook kun je kiezen voor een wat geavanceerde ontruimingsinstallatie met gesproken begeleiding. Deze optie is vooral geschikt voor de grote gebouwen waarbij de verschillende verdiepingen ontruimt kunnen worden. Dit zelfs aan de hand van verschillende talen. Verder is een installatie als deze ook geschikt voor achtergrondmuziek of als omroepsysteem.

Elke ontruimingsinstallaties worden volgens de laatste regelgeving (bouwbesluit 2012) en normen (NEN 2575) aangelegd. Alles wordt volgens het PVE vastgelegd dus alle partijen waaronder de overheid en verzekeraar zijn in overeenkomst bij de installatie van dit alles. Ben jij op zoek naar een professioneel advies op gebied van ontruimingsinstallatie neem dan eens een kijkje op hun website aplusbeveiliging.com.