Ook het servies bedrukken

Ook het servies bedrukken

Sinds korte tijd heb ik mijn eigen lunchroom en daarmee is een wens in vervulling gegaan die ik al langere tijd had. Altijd al wilde ik namelijk ooit een eigen zaak beginnen en in mijn stad wachtte ik nog op een goede lunchroom die nu eens wat andere broodjes aan zou bieden, die het geheel een beetje spannender en verfrissender wist aan te bieden – maar er kwam er maar geen. Toen bedacht ik me uiteindelijk dat ik het dan maar zelf moest doen, dat ik dan zelf maar in het gat van de markt moest springen. Dat bleek een goede keuze want ook als niemand erop blijkt te zitten wachten heb ik mijn hele hart en zaligheid erin gelegd en was het een geweldige ervaring om te ontdekken, dat ik dit überhaupt in me had. En toch denk ik dat het wel een succes gaat worden. De eerste week alleen al hebben we nooit een lege tafel gehad, hopen dat dit lang zo goed blijft lopen en het niet alleen een eerste week was. Ik liet zelfs servies bedrukken in mijn eigen logo. Ik denk dat het belangrijk is op een totale manier je huisstijl tot uitdrukking te laten komen, op zoveel mogelijk manieren de sfeer te benadrukken van je zaak. En daar hoort het servies bedrukken met je eigen logo erop ook gewoon bij. Het werkt nou eenmaal zo dat hoe meer de mensen een totaalbeeld hebben, des te meer ze zich thuis voelen.