Packstore

Bent u op zoek naar een veelzijdig, gedreven en snel team? Dan bent u aan het goede adres bij Packstore. Bij Packstore zijn ze gespecialiseerd in co-packing en e-fulfilment voor webshops en bieden alle benodigde diensten onder één dak en gaan graag voor u aan de slag. Zo kunt u gebruik maken van de diensten voor handmatig inpakken en ompakken, e-fulfilment, machinaal verpakken, opslag en orderpicking, coderen en displays opzetten en afvullen. Wilt u meer weten over het bedrijf Packstore? Dat vertellen wij u graag!

De werkzaamheden

Benieuwd wie ze zijn bij Packstore? Packstore is gevestigd in Ede en combineert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met de wensen van de klant: kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en scherpe tarieven. Als u contact opneemt met Packstore, komt u al snel in aanraking met Jaap Hiensch. Hij is de oprichter van het bedrijf en werkt met passie voor z’n vak. Daarnaast werken er verschillende collega’s, die verschillende werkzaamheden op zich nemen. Ze houden zich bijvoorbeeld bezig met werkzaamheden zoals handmatig inpakken. Als u zich geen zorgen wilt maken over deze werkzaamheden, dan kunt u dit uitbesteden aan Packstore. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van verpakwerkzaamheden tot inpakwerkzaamheden en ompakwerkzaamheden. Daarnaast kunt u bij ze terecht voor machinaal verpakken. De voordelen? Er zijn diverse verpakkingsmogelijkheden, er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief perfecte verpakkingen, u profiteert van concurrerende tarieven en u heeft tijdwinst omdat er wordt gewerkt middels een zeer effectieve werkwijze.

Heeft u interesse?

Dankzij de jarenlange ervaring en jarenlange vakkennis bent u er zeker van dat opdrachten snel en kwalitatief worden verwerkt. En dat tegen zeer scherpe tarieven! De vakmensen zijn op elk moment voor u klaar om uw opdrachten in ontvangst te nemen. Ze werken 24 uur per dag, ook in het weekend. En door het modern ingerichte magazijn heeft Packstore de mogelijkheid om zeer efficiënt te werken. Wilt u meer weten over de diensten of over een eventuele samenwerking? Dan kunt u een offerte aanvragen, een mail sturen of telefonisch contact opnemen. De medewerkers van Packstore staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of om informatie te verstrekken. Daarnaast bent u ook altijd welkom voor een oriënterend kennismakingsgesprek.