Pennen met logo zijn een groot succes

Bent u op zoek naar een bedrijf die pennen met logo van uw bedrijf kan laten bedrukken? Promopen staat bekend om de goede kwaliteit pennen. Wij beschikken over een groot assortiment pennen. U heeft bij ons ontzettend veel keuze tussen budget, luxe, design en metalen pennen. Wij vinden het milieu ook erg belangrijk, daarom hebben wij een assortiment duurzaam geproduceerde pennen.

Wat zijn duurzame pennen

Buiten de normale pennen met logo hebben wij duurzame pennen om te laten bedrukken. Deze Amnesy pennen zijn gemaakt van natuurlijk afbreekbaar plastic. Ze zijn verkrijgbaar in vele mat-transparante kleuren. Daarnaast verkopen wij ook pennen die gemaakt zijn van gerecyclede cd’s. Het logo op deze pen is te bedrukken tot 4 kleuren. Naast pennen die gemaakt zijn van gerecyclede cd’s hebben wij ook een selectie pennen van gerecyclede cd hoesjes. Wij vinden het belangrijk iets terug te kunnen betekenen voor de natuur.

Contact over pennen met logo

Heeft u vragen voor ons over het bedrijf of over tarieven? U kunt gerust contact met ons opnemen via de website. Op de website kunt u een contactformulier invullen. Deze zullen wij zo snel mogelijk beantwoorden. Wij zijn de beste partner voor pennen met logo. Vaak is een bezoek niet nodig voor het vinden van de juiste pennen om te laten bedrukken. Als u het leuk of nodig vindt om bij ons in de showroom langs te komen is dit ook een optie. Onze showroom is gevestigd in Elst, Gelderland. Het adres is Nijverheidsweg 33, 6662 NG te Elst.