PVC tape bedrukken

PVC tape bedrukken was voor mij de oplossing

PVC tape bedrukken Een tijdje geleden ben ik gaan uitzoeken waar PVC tape bedrukken voor mijn bedrijf het voordeligste zou zijn. Het is namelijk zo dat ik werk als vloerenlegger en daarvoor moet ik soms aangeven dat mensen ergens niet mogen lopen. Het kan namelijk zo zijn dat als je erop gaat lopen, dat je last krijgt van een verzakking. Dan moet je vaak helemaal opnieuw beginnen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Voorheen gebruikte ik altijd papiertjes hiervoor en daarop schreef ik dan. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit niet ideaal is, want het waait weg en soms zien mensen het ook gewoon niet. Dat is de reden dat ik op zoek ben gegaan naar een andere oplossing om mensen duidelijk te maken een ruimte niet te mogen betreden. 

PVC tape bedrukken met tekst

PVC tape bedrukken

Een vriend van mij kwam met het idee van PVC tape bedrukken. Dit materiaal kleeft ongelofelijk goed en heeft een hoge scheurkracht, waardoor ik mij geen zorgen hoef te maken dat het kapot gaat. Toen hij mij hierover vertelde, was ik direct enthousiast. Diezelfde dag ben ik op internet gaat kijken waar ik dit het beste kon laten doen. Ik moest natuurlijk ook na gaan denken over wat ik er precies op wilde hebben. Uiteindelijk kwam ik erop om mijn logo samen met tekst erop te zetten. Voor dit ontwerp heb ik mijn vriendin gevraagd, want zij is heel erg goed in ontwerpen.

Ik ben er blij mee

Het PVC tape bedrukken heb ik laten doen door Bedruktetapefabriek.nl waarover ik heel erg tevreden ben. De kwaliteit van het plakband is ongelofelijk goed en het heeft ook het gewenste resultaat. Ik heb sinds ik dit gebruik geen last meer gehad van verzakkingen of verschuivingen doordat iemand de boodschap miste. Ik kan dit echt iedereen aanraden, want ook voor andere beroepen kan dit heel erg goed van pas komen!