Reclamedeal.nl heeft een uitstekende site

Ik wilde al een lange tijd een spandoek voor mijn deur. Op deze manier verspreid je gemakkelijk reclame, omdat het goed opvalt. Ik ben daarom gaan kijken op internet voor bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Reclamedeal.nl kwam toen het beste uit de verf. Ten eerste stonden er veel goede recensies over het bedrijf en ten tweede beschikte ze over een uitstekende website. Op de website kon je alles gemakkelijk vinden, omdat het technisch goed in elkaar staat.

Op de website had je de mogelijkheid om je eigen spandoek te maken. Zo kon je de maten zelf bepalen, het materiaal, afwerkingen en de levertijd. Op deze manier heb je altijd jouw droomspandoek. Persoonlijk vind ik het een prettige manier van werken, aangezien het erg eenvoudig is. Daarnaast is het ook nog eens super voordelig. Als ik de prijzen van hun vergeleek met soortgelijke bedrijven zat er een groot verschil tussen. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens de website te bekijken.

 

Uitstekende service

Ik heb toen op de website een bestelling geplaatst. In totaal heb ik maar vier dagen hoeven wachten op mijn bestelling. De service van het bedrijf is dus grandioos. Alles drie de punten wat een klant belangrijk vind kwamen ze na. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en spandoeken van kwaliteit. Ik adviseer je daarom ook, om de website te gaan bekijken. Je kan ze telefonisch bereiken en via de mail. Ze staan je graag te woord om jou passend advies/informatie te geven.