Tip: Boekhouder Terneuzen

Ikzelf vind het beheren van de administratie erg lastig! Afgelopen maand kreeg ik een brief terug van de belasting waarin stond dat ik een forse boete moest betalen door een fout in de administratie. Na deze fout ben ik onmiddellijk opzoek gegaan naar een professionele boekhouder Terneuzen. Simpelweg omdat ik zo snel als mogelijk de administratiewerkzaamheden wilde overdragen aan extern bedrijf zodat er geen fouten meer werden gemaakt. Maar waar kon ik een professionele boekhouder Terneuzen vinden? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken. Binnen no time belandde ik op de website: administratiekantoor-terneuzen.nl!

Meer informatie

Op deze website werd veel informatie weergeven over de werkzaamheden die dit administratiekantoor verleend. Zie hieronder de werkzaamheden waar dit administratiekantoor zich voornamelijk mee bezig houdt:

  1. Belastingadviezen
  2. Beheren van loonadministratie
  3. Omzetbelasting berekenen
  4. Jaaropgave berekenen
  5. Aangiftes

Na het bekijken van de website ben ik contact gaan opnemen met dit administratiekantoor. Ikzelf wilde natuurlijk eerst een face to face gesprek aangaan voordat ik al mijn administratiewerkzaamheden ging overdragen aan dit externe bedrijf. Tijdens dit gesprek hakte ik uiteindelijk de knoop door en ik nam het besluit om in zee te gaan met dit administratiekantoor!

 

Goede samenwerking!

Nu een kleine drie maanden verder kan ik u vertellen dat de samenwerking mij goed bevalt. Alle administratiewerkzaamheden worden secuur verwerkt en dagelijks wordt er een bericht opgestuurd waarin ik de statussen kan bekijken. Ikzelf houdt meer vrije tijd over en dat voor een zeer voordelige prijs! Wanneer u zoekende bent naar een geschikt administratiekantoor dan raad ik het u aan om contact op te nemen met de bovenstaande aanbieder!